Dobranoc, Mamusiu
Dobranoc, mamusiu opowiada historię braci bliźniaków, którzy po przyjeździe do wiejskiego domu swojej matki zastają ją z zabandażowaną twarzą. Chłopcy zaczynają podejrzewać, że nie jest to tak naprawdę ich rodzicielka.
Dobranoc, mamusiu
Amazon wypuścił pierwszy zwiastun swojego horroru Dobranoc mamusiuz udziałem Naomi Watts. Dobranoc mamusiu jest reimaginacją austriackiego filmu z 2014 roku o tym samym tytule. Watts gra matkę, której twarz jest owinięta bandażami po rzekomej operacji chirurgii plastycznej. Film będzie miał premierę w Prime Video 16 września.
Film Amazon wyreżyserował Matt Sobel i jest kontynuacją jego reżyserskiego debiutu fabularnego Zabierz mnie nad rzekę. Ostatnio Sobel wyreżyserował odcinki Netflixa Zupełnie nowy smak wiśniScenariusz napisał Kyle Warren (Zabójcza broń serial telewizyjny). Dobranoc mamusiu występuje także Peter Hermann (Młodszy). Producentami byli VJ Guibal, Nicolas Brigaud-Robert, Joshua Astrachan i David Kaplan, a producentami wykonawczymi byli Watts, Sobel, Veronika Franz, Severin Fiala, Kyle Warren, Derrick Tseng, Sébastien Beffa i François Yon.
Oryginalny film wyreżyserowali wspólnie Severin Fiala i Veronika Franz. Jego premiera odbyła się na Festiwalu Filmowym w Wenecji, zanim odniosła sukces na wielu innych festiwalach. Doceniony przez krytyków film szybko zyskał popularność. Podczas wywiadu Fiala powiedziała Indiewire, że największym komplementem filmu było zasłabnięcie dwóch osób podczas oglądania niektórych z późniejszych scen oryginału. Krajowa Rada Rewizyjna o nazwie Dobranoc mamusiu jeden z 5 najlepszych filmów nieanglojęzycznych 2015 roku.
Dobranoc mamusiu w Amazon Prime to nowy thriller psychologiczny, który dobrze wykorzystuje fakt, że zarówno bandady chirurgii plastycznej, jak i bliźnięta jednojajowe są z natury przerażającymi koncepcjami.
Zwiastun remake'u ukaże się 24 sierpnia 2022 roku, Najlepsze wideo 's Dobranoc mamusiu idzie w naszą stronę i jesteśmy niezmiernie podekscytowani, widząc, jak remake wypada w porównaniu z uznanym przez krytyków oryginalnym arcydziełem. Mamusia wróciła ze szpitala i coś jest nie tak. Czujemy dreszcze na samą myśl o tym. Więc kiedy jest data premiery?
Z datą premiery 16 września 2022, Matt Sobel's Dobranoc mamusiu remake gwiazdek ten Królowa horrorów, nominowana do Oscara Naomi Watts ( Pierścień ), jak owinięta w tajemniczy bandaż, nagle surowa mamusia. Cameron ( Chłopcy ) i Nicholas Crovetti grają odpowiednio jej synów bliźniaków Eliasa i Lucasa.
Byłoby to do przyjęcia, gdyby film zadał sobie trud zastąpienia ich czymś interesującym, ale tak się nie dzieje Dobranoc mamusiu cały film. Scenarzysta Kyle Warren i reżyser Matt Sobelsą dziwnie zdeterminowani, aby pozbyć się dwuznacznej natury oryginalnej narracji, która okazała się równie niepokojąca jak bardziej jawna przemoc, aby nadać rozgrywającym się wydarzeniom znacznie bardziej dosłowną i znacznie mniej interesującą interpretację. Ta wersja brnie naprzód, zanim dotrze do zaskakującego zwrotu, który teraz okazuje się być wszystkim, ale nie w ich rękach.
Nie przepadam za takimi klimatami, ale ten był akurat świetny, przypadł mi do gustu, dobrze, że jest to zalukaj, bo nie mogłam nigdzie tego filmu znaleźć, wpisywałam na CDA Dobranoc, mamusiu cały film online i nawet tam nie było, a tutaj wyskoczył od razu 041b061a72